Inzamelen Snoeihout Paasvuur

0225474_Snoeihout_RvH.jpg
.

Inzamelen Snoeihout Paasvuur

HUMMELO – Dit jaar kan er weer snoeihout worden gebracht naar het terrein waar Rijvereniging Hummelo het Paasvuur organiseert. De traditie vindt wederom plaats op het terrein op de hoek van de Laarstraat / Broekstraat / Zelhemseweg te Hummelo. Er kan snoeihout naar dit terrein worden gebracht op de zaterdagen voor Pasen van 9.00 tot 16.00 uur. Vanzelfsprekend zijn op die dagen vrijwilligers van Rijvereniging Hummelo aanwezig. Alleen snoeihout en takken met een maximale doorsnede van 10 centimeter kunnen worden ingebracht. Geen bedrijfsafvalstoffen, wortels en stobben van bomen en struiken. Rijvereniging Hummelo verwelkomt iedereen graag tijdens deze inzamelingsdagen en natuurlijk tijdens het Paasvuur op 17 april.

Foto: Paul Rijksen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.