Introductie in permacultuur

0225765_Permacultuur_impressie_Chantal_van_Genderen.jpeg
.

BRUMMEN – Permacultuur- en voedselbosdocent Chantal van Genderen verzorgt op zaterdag 16 april en zondag 8 mei twee oriëntatiedagen in voedselbos Nieuwe Erven in Brummen. Permacultuur leent zich voor het vormgeven van eetbare tuinen, balkons, bostuinen en voedselbossen. De ontwerpmethode, die in de jaren 70 werd ontwikkeld, kent inmiddels meer toepassingen. Ook sociale systemen, woningbouw, bedrijfsorganisaties en persoonlijke ontwikkeling zijn met de principes van permacultuur vorm te geven.
Deelnemers aan de introductiedagen maken kennis met het ontwerpsysteem en vele direct in te zetten toepassingen. Deze oriëntatiedag is geschikt voor iedereen die een natuurlijker wereld nastreeft en voor mensen die een permacultuur-opleiding overwegen. Voedselbos Nieuwe Erven is een voedselbospark in de openbare ruimte in Brummen. De deelnemers kunnen hier meteen toepassingen van permacultuur beleven en genieten van alle groeiende en bloeiende weldaad. De introductiedagen duren van 10.30 tot 16.00 uur. Aanmelden kan via www.chantalvangenderen.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.