Ik-buurt-mee!-lezing over zingeving

Ik-buurt-mee!-lezing over zingeving

VELP – De Ik buurt mee-avond van woensdag 20 april staat in het teken van zingeving. Marlies Doodkorte, coördinator Zingeving van de stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter, leidt het onderwerp in. Biografisch coach Hannie Bakker geeft een lezing over de zeven levensfasen van de mens, die aanknopingspunten bieden om met levens- en zingevingsvragen om te gaan. In de levensloop zien we ontwikkelingsstappen in lichamelijk, zielsmatig en geestelijk opzicht in perioden van ongeveer zeven jaar. Door aan de hand van zingevingsvragen op je leven terug te kijken, ontdek je een zinvolle samenhang tussen levensgebeurtenissen: er lichten levensthema’s op, kan er een ontwikkelingslijn duidelijk worden. Dat helpt om jezelf beter te begrijpen en maakt je meer bewust van wie je bent en wat de zin van jouw leven is. Een systematisch onderzoek in de levensloop versterkt het gevoel van eigenheid, van autonomie, en kan een nieuwe impuls voor de toekomst geven.
De bijeenkomst begint om 20.00 uur en wordt gehouden bij boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. Online meekijken kan ook. Deelname kost 3 euro online en 5 euro in de winkel. Houders van een Gelrepas hebben gratis toegang. Aanmelden voor de lezing, liefst een week van tevoren, is verplicht en kan in de boekhandel of via www.eenpassievoorboeken.nl/activiteiten. Rondom de lezing is er voldoende tijd om nader met buurtgenoten kennis te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.