Herdenking in Dieren

Herdenking in Dieren

DIEREN – Vrijdag 15 april wordt in het Carolinapark in Dieren de bevrijding van Dieren herdacht. Leerlingen van de Koningin Emmaschool, Keep Them Rolling, het Dierens Mannenkoor, veteranen, Oranje Stichting Dieren, Harry Leeman en De Buurtschap van Dieren verlenen medewerking aan de herdenking, die om 13.30 uur begint. Namens het college zullen de wethouders Dorus Klomberg en Gea Hofstede aanwezig zijn. Loco-burgemeester Klomberg houdt een toespraak namens het college. Namens de veteranen zal Sergeant majoor L.R. van der Most spreken. De leerlingen van de Emmaschool dragen daarna zelfgemaakte gedichten voor. Eenieder is van harte welkom om deze herdenking bij te wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.