Glasvezel Informatieavonden in Velp

0225931_infoavond-.jpg
.

Glasvezel Informatieavonden in Velp

VELP – Delta Fiber Netwerk houdt informatieavonden voor de inwoners van Velp. Hier kunnen zij zich laten informeren over de aanleg van glasvezel, de voordelen, voorwaarden, kosten en planning.

In inwoners zijn welkom op donderdag 14 april bij ontmoetingscentrum De Paperclip, Eiberstraat 16 en op dinsdag 19 april bij Trefpunt De Elleboog. De inloop is vanaf 19.00 uur. Van 19.30 tot 20.30 uur vindt een presentatie plaats. Alle mogelijke vragen over internet, televisie en telefonie worden dan beantwoord. Voor en na de presentatie kunnen inwoners zich laten informeren bij verschillende telecomaanbieders. Aanmelden hoeft niet.
Op 21 april om 19.30 uur verzorgt Delta Fiber Netwerk ook een online informatieavond met meer informatie over de glasvezelcampagne, aanbod en de aanleg van glasvezel. Tijdens de online informatieavond wordt antwoord gegeven op de veelgestelde vragen en is er de mogelijkheid om live vragen te stellen via de chat. Inwoners kunnen de avond volgen vanuit huis via de computer, tablet of telefoon.

gavoorglasvezel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.