Geslaagd benefiet voor Oekraïne

0226207_veiling_Oekraine_avond_Jan_Dragt_en_Valya.jpg
.

BRUMMEN – Woensdag 6 april werd er in de Vroolijke Frans een benefietavond gehouden voor Oekraïne. Met 120 bezoekers was de Vroolijkheid tot de laatste stoel bezet. Bezoekers konden genieten van een afwisselend programma met zang, een veiling en een Oekraïens buffet. Dit viel erg in de smaak, zeker ook bij de uitgenodigde Oekraïense mensen die in Brummen verblijven. Door de inkomsten van het buffet en vooral door de opbrengsten van de veiling is er een bedrag van een kleine 9000 euro beschikbaar gekomen voor lokale initiatieven voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.