Fietser aangereden in Velp

0226729_Ongeval_Velp.JPG
.

VELP – Op de kruising Reigerstraat met de President Kennedylaan in Velp is vrijdagmorgen 15 april een fietser gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. Rond 10.30 uur gebeurde het ongeluk. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Een fietser bleek gewond te zijn geraakt doordat hij in botsing kwam met een auto. De man heeft letsel opgelopen aan zijn been en is naar het ziekenhuis vervoerd.
Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Een gedeelte van de kruising was een tijdlang afgesloten door het ongeval.

Foto: Sarina Scheper/Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.