Feestelijke opening van De Oranjerie Dieren

DIEREN – Sinds afgelopen november heeft De Oranjerie na 10 jaar nieuwe lokale uitbaters. Om dit samen met iedereen te vieren is er op 18 april 14.00 uur een feestelijke opening. Dierenaar Bram Boender zorgt gedurende de middag voor de nodige muzikale omlijsting. Kinderen kunnen in het park op zoek naar digitale paaseieren en wanneer alle tien de eieren gevonden zijn een verrassing ophalen aan de bar bij Wim en Gerrit.
Iedereen is welkom en wordt ontvangen met een glas cava door Corina, Danielle en Angela en zijn er heerlijke hapjes gedurende de middag. De Oranjerie Dieren. Midden in het oude deel van Dieren in het Carolinapark, een van de oudste buitenplaatsen aan de Veluwezoom ontvangt het team van De Oranjerie bezoekers woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur graag. Bij Oranjerie staan de SDG’s (Sustainable Development Goals) centraal. Gelijke kansen voor iedereen, Circulariteit bij de keuze van onze producten en leveranciers, Duurzaamheid maar vooral Samenwerken zijn belangrijke pijlers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.