Drie films bij Filmhuis in Dieren

0225471_Madres-Paralelasst4jpgsd-low.jpg
.

Drie films bij Filmhuis in Dieren

DIEREN – Filmhuis Dieren heeft voor de komende week drie films op het programma in Theothorne. Reserveren kan via www.filmhuisdieren.nl.

Vrijdag 8 april wordt om 20.00 uur het Spaanse drama Madres Paralelas vertoond. Met Madres Paralelas komt de Spaanse meester Pedro Almodóvar opnieuw met een fascinerende blik op moeders en moederschap. Na het grote succes van het autobiografische Dolor y Gloria maakt Almodóvar vrouwen weer het middelpunt van zijn werk met prachtige rollen van Penélope Cruz en Milena Smit
Dinsdag 12 april staat de The Father op programma om 14.30 uur. The Father is een fascinerend portret van een man die door dementie zijn grip op de realiteit aan het verliezen is.
Dinsdag 12 april is om 20.00 uur de documentaire The Alpinist te zien in het Filmhuis. Deze film gaat over Marc-André Leclerc, hij is een alpinist, een bergbeklimmer op rotsen, sneeuw en ijs. Op afgelegen berghellingen maakt de vrijgevochten 23-jarige de meest gewaagde solo-beklimmingen. En toch trekt hij weinig aandacht. Marc-André klimt alleen, ver weg van de schijnwerpers, zonder camera’s, zonder touw en zonder ruimte voor fouten. Beroemde klimmers staan versteld van zijn prestaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.