D’n Uutkiek & Mietvelder Openluchtfestival in juni

0224193_Jjett.jpg
.

ANGERLO – Een muzikaal evenement voor de hele familie. Dat wordt het d’n Uutkiek & Mietvelder Openluchtfestival, dat op zaterdag 18 juni voor het eerst haar poorten opent op camping Mietvelder in Angerlo. Het is de bedoeling dat dit een jaarlijks terugkerend feest gaat worden. Zondag 12 september het Olde Trekkers Kieken.

Het d’n Uutkiek en Mietvelder Openluchtfestival wordt een ‘onuitputtelijk muzikaal waarbij dampende gezelligheid het familiegevoel troef is’, belooft de organisatie. “Ervaren topmuzikanten staan borg voor een succesvol weekend. Ook de vergeten groep 60-plussers zullen tijdens het festival muzikaal ruimschoots aan hun trekken komen, waarbij de jonge generatie beslist niet wordt vergeten.” Er zijn optredens van feestband Hike, de classic rockformatie Jjett en de Back to the 60’s, 70’s en 80’s band Flashback.

Het programma voor zaterdag 18 juni begint om 15.30 uur. Dankzij Jjett wordt een swingende classic rock ’n roll-middag neergezet. Vanaf 20.30 uur is het de beurt aan Hike, misschien wel de populairste feestband van Nederland. Dit toporkest staat al jaren aan de top van het Nederlandse covercircuit en werd meerdere malen door Party Awards uitgeroepen tot de populairste feestband van Nederland.
Kaarten voor deze dag (vanaf 16 jaar) zijn vanaf 2 april in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café d’n Utkiek en Angerlo Vooruit in Angerlo, bij Sportcenter BodyControl in Doesburg. In de voorverkoop kost een kaartje 12 euro, aan de deur (indien nog beschikbaar) 15 euro.

Zondag 19 juni is het Olde Trekkers Kieken, dat wordt gehouden onder auspiciën van De Oude Trekker Motorenvereniging Gelderland, zie www.otmv-gelderland.nl. Bezoekers kunnen zich tussen 11.00 en 17.00 uur vergapen en hun hart ophalen aan trekker-nostalgie, passie en techniek.
Tussen 12.30 en 17.00 uur treedt bovendien de band Flashback op. Deze band staat voor aanstekelijke meerstemmigheid, stevige rocksolo’s en prachtige ballads en dansmuziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig.
Op het terrein is een gezellig terras, waar een hapje en drankje verkrijgbaar zijn en eventueel zelfs een dansje gemaakt kan worden. Voor de kleintjes is er een springkussen. De entree is deze dag gratis. Camping Mietvelder is te vinden aan de Ganzepoelweg 12 in Angerlo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.