Dierense wijngaard zoekt moestuinliefhebbers

0225162_moestuin.jpg
.

DIEREN – Domein Hof te Dieren, wijngaard heeft al vanaf de aanleg in 2004 een stuk moestuin. Hier worden allerlei soorten groenten verbouwd, waaronder snijbonen, courgettes, uien en meerdere soorten aardappels. Veel bezoekers hebben hiervan reeds kunnen genieten. Door tijdgebrek raakt het onderhoud van de moestuin van 450 m2 een beetje in de verdrukking.
Wijngaardeniers Youp en Riet Cretier zijn dan ook op zoek naar enthousiaste moestuinliefhebbers die willen helpen. “Bent u een ervaren of beginnend ‘groentenkweker’ en heeft u geen eigen ruimte om een moestuin aan te leggen, dan bieden wij u een mooie kans. Samen groente kweken op de mooiste moestuin van Dieren”, luidt de oproep van de wijngaard. Geïnteresseerden krijgen een stuk van de moestuin in beheer. Het zaaigoed wordt geleverd door de wijngaard en ook het gereedschap kan gebruikt worden. Ook krijgen zij een belangrijk deel van de oogst. Gedurende de openingstijden van de wijngaard kan er in de moestuinen gewerkt worden.
Mensen die interesse hebben, mogen langskomen of contact opnemen via tel. 06-22399642 of per mail wijngaard@cretier.nl. Youp en Riet Cretier verheugen zich op een eerste kennismaking.

www.domeinhoftedieren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.