De Verbeelding over de Matthäus Passion

0225258_Matthaus_verbeelding_edt.jpg
.

De Verbeelding over de Matthäus Passion

RHEDEN – De Verbeelding houdt vrijdag 8 april een bijeenkomst in het teken van de Mattäus Passion, één van de meesterwerken van Johann Sebastiaan Bach. Bach geldt als een van de belangrijkste componisten uit de muziekgeschiedenis. Vrijwel iedereen heeft wel eens delen uit zijn werken gehoord en bijna iedereen heeft muziek van hem in huis. Maar wie is deze man geweest? En wat is er zo bijzonder aan zijn muziek? Deze vragen staan deze avond centraal. De aanwezigen gaan zich onder leiding van theoloog en schrijver/dichter Frans Ort verdiepen in de compositie en theologie van Bachs bekendste werk, de Matthäus Passion. De avond wordt georganiseerd door ‘De Verbeelding, wordt gehouden in het Dorpshuis in Rheden en begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 5 euro en kunnen worden besteld via www.centrumdeverbeelding.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.