Boekstart bij consultatiebureau

0225254_Boekstart.jpeg
.

Boekstart bij consultatiebureau

EERBEEK – Omdat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met taal, lezen en boeken, is Boekstart van de bibliotheek nu ook te vinden bij het consultatiebureau in Eerbeek. Coaches Dorine en Elina gaan hier in gesprek met ouders en geven voorlichting over voorlezen.
Samen een boekje lezen versterkt de band met je baby en stimuleert de taalontwikkeling. Ouders kunnen dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Het consultatiebureau is dé plek om in contact te komen met ouders en jonge kinderen. Door in gesprek te gaan met ouders kan de Boekstartcoach erachter komen wat zowel het kind als de ouders nodig hebben op het gebied van leesondersteuning. Taalontwikkeling heeft een belangrijke plek in de opvoeding.
BoekStart helpt ouders het juiste voorleesboek te vinden. Zij kunnen bij de bibliotheek het (gratis) boekstartkoffertje ophalen. Hierin zit een leuk boekje voor het kind en een folder met boek- en voorleestips. Kinderen zijn tot 18 jaar gratis lid van de bibliotheek.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.