Benefietveiling voor Oekraïne in Doesburgse Gasthuiskerk

0225165_Vlag_Oekraine.jpg
.

DOESBURG – Op Bevrijdingsdag, donderdag 5 mei, wordt in de Gasthuiskerk in Doesburg een grote benefietveiling gehouden. De opbrengst is bestemd voor Oekraïne. Het wordt een feestelijke avond, omlijst door muzikale optredens.

Burgemeester Loes van de Meijs zal als veilingmeester optreden, net als vijf jaar geleden bij de succesvolle veiling voor Make-a-Wish. De Gestichten van Weldadigheid hebben hun medewerking toegezegd, evenals notaris Jeroen te Lindert. De eerste kavels die geveild gaan worden zijn al binnen. Het belooft een heel mooi, gevarieerd aanbod te worden met voor een ieder wat wils: kunstvoorwerpen, muzikale optredens aan huis, reisjes, diners en prachtige pakketten, gedoneerd door gulle ondernemers.
De veiling zal om 20.00 uur starten, inloop om 19.00 uur. Eerder op de dag kunnen de kavels al bekeken worden. Het organiserend comité bestaat uit: initiatiefnemer Carine van den Berg, Teja Peters, Maarten Jansen en Hermen Overweg. Binnenkort wordt er meer informatie bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.