Aanpak kruising Keppelseweg Hummelo

0225798_Wegwerkzaamheden.jpg
.

HUMMELO – Vanaf maandag 11 april verbetert Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek, in opdracht van ons, de kruising Keppelseweg ter hoogte van de basisschool De Woordhof in Hummelo. Het bedrijf gaat aan de slag met het inrichten van een schoolzone en verbeteren van de verkeersveiligheid.

De kruising wordt veiliger gemaakt door de huidige drempel te vervangen door een nieuwe inrichting. De inrit naar de parkeerplaats van de school wordt weggehaald, hier komt een groenstrook. De inrit bij de rotonde blijft bestaan, deze wordt iets verbreed. Het asfalt vervangen wordt vervangen door straatwerk en er komen nieuwe borden. De Keppelseweg wordt een schoolzone, zodat voetgangers, fietsers en automobilisten elkaar beter zien, een eigen plek krijgen op de weg en goed rekening met elkaar kunnen houden.
Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan drie weken volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De omleidingsroute loopt via de Rondweg en Dorpsstraat en is aangegeven met borden. Voor voetgangers en fietsers blijft de doorgang vrij, waarbij fietsers moeten afstappen. Voor hulpdiensten is de kruising en zijn omliggende wegen wel bereikbaar.
De werkzaamheden duren tot half mei. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.