Zonnebloemgasten verrast door Club Support

0222796_Club_Support.jpeg
.

LOENEN – Vorig jaar werden door de vrijwilligers van de Zonnebloem Loenen de stamppotjes bij de gasten thuis bezorgd. Dit jaar konden de gasten weer worden uitgenodigd voor het jaarlijkse stamppottenbuffet bij Eetcafé ’t Ruifje. Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door de gulle bijdrage van de actie Rabo Club Support van de Rabobank en ook door de fijne samenwerking met ‘t Ruifje en door de inzet van vele vrijwilligers.
Tijdens het glaasje drinken vooraf kregen de gasten voldoende tijd om weer even bij te praten. Het buffet werd opgemaakt en zag er heel royaal en voortreffelijk uit. De gasten liet het zich lekker smaken. Het buffet werd afgesloten met een heerlijk ijsje. Na nog wat nagepraat te hebben, werd deze geslaagde middag afgesloten met een dankwoordje voor de kok, het personeel en de dames van de Zonnebloem, die het weer keurig hadden geregeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.