VVD Rheden vraagt naar opvanglocatie Oekrainse vluchtelingen

0222244_grasp-9331361920.jpg
.

VVD Rheden vraagt naar opvanglocatie Oekrainse vluchtelingen

RHEDEN – VVD Rheden heeft het college van Burgemeester en Wethouders van Rheden gevraagd of het mogelijk is om het toekomstige AZC aan de Arnhemsestraatweg 348 Velp met spoed klaar te maken en beschikbaar te stellen voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Vele Oekraïners zijn op de vlucht geslagen voor de oorlog in hun land. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) deed afgelopen weekend een oproep aan gemeenten om locaties te zoeken waar de Oekraïense vluchtelingen opgevangen kunnen worden. Zij kampen met een tekort aan opvangplekken voor vluchtelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.