Voorjaarsconcert in Drempt

0224529_Orkest.jpg
.

Voorjaarsconcert in Drempt

DREMPT – De muzikanten van Muziekvereniging Hummelo en Keppel spelen zaterdag 2 april weer voor publiek. Dit doen zij vanaf 19.30 uur in het Dorpshuis in Drempt. Het publiek kan genieten van een verrassend optreden van de slagwerkgroep, film- en popmuziek en een prachtig concertwerk door de fanfare en een feestelijke afsluiting van De Flexband. De slagwerkgroep, het B-orkest en de fanfare staan onder leiding van dirigent Chiel Zomer. Het concert begint om 19.30 uur, de zaal opent om 19.00 uur. De toegang is gratis.

www.muziekvereniginghummeloenkeppel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.