Twee films in Filmhuis Dieren

0224197_Bioscoop.jpg
.

Twee films in Filmhuis Dieren

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont vrijdag 25 maart The Worst Person in the World. Dinsdag 29 maart is Belfast te zien. Beide films draaien in Theothorne en beginnen om 20.00 uur. Reserveren kan via www.filmhuisdieren.nl.
The Worst Person in the World gaat over Julie. Ze wordt bijna dertig, maar kan geen genoegen nemen met haar leven. Julie besluit meer uit het leven te halen en zet een punt achter haar stabiele relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel. Ze ontmoet de jongere en knappe Eivind, met wie ze zich in een nieuw avontuur stort.
Belfast is een aangrijpend verhaal over liefde, vreugde en verlies in het leven van een jongen die opgroeit met de muziek en de sociale onrust van het eind van de jaren zestig. In de film spelen Jamie Dornan en Caitríona Balfe een gepassioneerd echtpaar uit de arbeidersklasse dat betrokken raakt bij de ongeregeldheden in Belfast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.