Tien Loenenaren verrast met erespeld

0224157_12FotoErespeld.jpg

LOENEN – De gemeente Apeldoorn heeft inwoners opgeroepen personen voor te dragen voor een erespeld. Deze vrijwilligers moesten zich verdienstelijk hebben gemaakt voor dorp en omgeving. Ook vanuit Loenen werd een aantal personen opgegeven voor dit speldje. Vorige week mocht Hein Reusken, bestuurslid van de Dorpsraad Loenen Zonnedorp aan acht Loenenaren de erespeld aanbieden. De speld werd toegekend aan Harm Elijzen, Stien Elijzen, Wim Uiterweerd, Marloes Brink, Stien Elsebroek, Harry Elsebroek, Rieky Waanders, Gerrit Waanders. Op verschillende terreinen waren deze personen actief in Loenen. Allen waren blij verrast met de komst van Reusken. In Apeldoorn kregen Patricia Koopman en Wiilem de Zanger het speldje van wethouder Wim Willems.

Foto: Erespeld voor Willem de Zanger voor zijn grote verdiensten als voorzitter van de Dorpsraad Loenen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.