Scholieren De Tender nemen kijkje op begraafplaats

0224292_De_Tender_begraafplaats.jpg
.

DIEREN – Praktijkschool De Tender en de Algemene Begraafplaats liggen beide aan de Harderwijkerweg in Dieren en zijn nagenoeg buren. Veel leerlingen van de school fietsen er dagelijks langs. Vrolijk kletsend met klasgenoten, met soms misschien een vluchtige blik door de beukenhaag heen op de oude grafmonumenten. Een aantal van deze scholieren kreeg afgelopen vrijdag een rondleiding van Thomas Hilhorst, schrijver van het boek ‘Van goudakker naar dodenakker’. Samen liepen we langs de verschillende grafstenen met ieder zijn eigen verhaal. We zagen het verschil tussen arm en rijk, kregen een mooie uitleg over de diverse aanwezige symbolen en herkenden bekende namen van straten uit het dorp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.