Rotaryclub steekt handen uit de mouwen bij Museumtuin

0223654_museumtuin.JPG
.

DOESBURG – Op vele plekken werden de handen afgelopen zaterdag flink uit de mouwen gestoken tijdens de NLdoet dagen. Ook de leden van Rotaryclub Doesburg gingen net als voorgaande jaren weer lekker aan de slag bij de Doesburgse Museumtuin ’t Olde Ras. Met perfecte weersomstandigheden namen de leden een kwast in de handen en werd er geschilderd. Het museumgebouw werd grondig geverfd. Ook op andere plaatsen in Doesburg gingen vrijwilligers aan de slag. Zo waren bij de speeltuin aan de Marijkelaan en bij de Hessegracht vrijwilligers druk in de weer.

Foto: Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.