Pubquiz in Hummelo

Pubquiz in Hummelo

HUMMELO – Op vrijdag 18 maart wordt in café-zaal FF naar Steef aan de Dorpsstraat in Hummelo weer een lokale pubquiz gehouden. Het is al weer enige tijd geleden dat de laatste editie heeft plaats gevonden. Reden om er dit keer een speciale avond van te maken. De pen en het invulformulier maken dit keer plaats voor een meer digitale invulling en ook zijn er nog meer film- en geluidsfragmentjes tijdens de vragen. Er kan mee worden gedaan in teams van maximaal 6 personen. Deelname kost 2,50 euro per persoon. Opgave van het team verplicht. Dit kan via info@ffnaarsteef.nl of per app naar 06-30407672. De prijsuitreiking is naar verwachting rond 23.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.