Opschoondag in Dieren Noordoost

0223614_opruimen.jpg
.

Opschoondag in Dieren Noordoost

DIEREN – Aankomende zaterdag 19 maart is het weer landelijke opschoondag en de vrijwilligers van de werkgroep Groenbehoud en Zwerfvuilbestrijding van wijkplatform DINO gaan die dag weer de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Ze kunnen daarbij de hulp van jong en oud goed gebruiken. Ze verzamelen om 10.00 uur bij wijkcentrum De Drieschaar. Na een kop koffie gaan de deelnemers de wijk in en om 12.00 uur zijn ze weer terug bij de Drieschaar, waar ze de volle vuilniszakken inleveren. Daar genieten de vrijwilligers ook nog van een hapje en een drankje. Voor de jeugd is er na afloop een schoonmaakdiploma en een lekker presentje voor thuis. Wie mee wil helpen, kan zich aanmelden via dino@dierennoordoost.nl. De gemeente zorgt voor hesjes, handschoenen, afvalgrijpers en vuilniszakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.