Oerrr bomentocht

0223999_Natuurmonumenten-Andrea-Denotti-NAMO30139_1.jpg
.

Oerrr bomentocht

RHEDEN – Zondagmiddag 27 maart kunnen kinderen met de gids mee op Oerrr Bomentocht in Nationaal Park Veluwezoom. Zij ontdekken dan waarom bomen zo bijzonder zijn. In de omgeving van bezoekerscentrum Veluwezoom staan veel oude bomen. Bomen zijn prachtig om te zien en onmisbaar voor onze planeet. Tijdens de tocht bekijken de deelnemers samen het bos. De activiteit begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Het is een gezinsactiviteit voor kinderen met minimaal één begeleider. Aanmelden kan online via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Foto: Natuurmonumenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.