Nieuwe uitgave De Geiten Pers: Piet

0223830_Alexander_reeuwijk_22_klein.jpg
.

EERBEEK – ‘Piet of Hoe een kasuaris in Eerbeek terechtkwam’ is de nieuwe uitgave van de Brummense uitgeverij De Geiten Pers. Het is geschreven door Alexander Reeuwijk en wordt zaterdag 26 maart officieel gepresenteerd.

Alexander Reeuwijk is schrijver en reiziger. Hij heeft een voorkeur voor Azië, natuurlijke historie en oude reisverhalen. In zijn boeken combineert hij persoonlijke observaties met verhalen van reizigers uit het verleden. Met ‘Piet of Hoe een kasuaris in Eerbeek terechtkwam’ schreef hij de 44e publicatie van De Geiten Pers. De kasuarisvogel uit de titel was in bezit van Anna en Max Weber, die lange tijd op Huis te Eerbeek hebben gewoond.
Het boek wordt zaterdag 26 maart gepresenteerd, om 16.00 uur in de bibliotheek in Eerbeek. Vanaf 27 maart is de publicatie aan te schaffen bij de gebruikelijke verkooppunten en via de website.

De Geiten Pers is een literaire uitgeverij van lokale verhalen over Brummen en Eerbeek, geschreven door professionele, landelijk bekende schrijvers. Het gaat om bibliofiele publicaties, die met zorg worden uitgegeven in een eenmalige oplage van dit keer 500 exemplaren. De serie publicaties van De Geiten Pers is deels nog verkrijgbaar via de website www.geitenpers.nl, bij de bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello en bij een groot aantal boekwinkels door het hele land. Sinds enige tijd bestaat ook de mogelijkheid om een abonnement op de reeks te nemen. Neem daarvoor contact op via degeitenpers@live.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.