Nieuwe Rhedense raad geïnstalleerd

0225296_Nieuwe_gemeenteraad_Rheden.JPG
.

GEM. RHEDEN – Woensdag 30 maart werd in het provinciehuis in Arnhem de nieuwe gemeenteraad van Rheden geïnstalleerd. De 27 raadsleden van 8 verschillende partijen hebben allemaal de eed of de belofte afgelegd. Tien van hen zijn al langer gemeenteraadslid. Dat betekent dat er 17 nieuwe gezichten plaatsnemen in de raad. Raadslid Thomas Eskes droeg de traditionele ficus, bestemd voor het jongste raadslid, over aan Jelte Kolkman. Eskes mocht de plant vier jaar in zijn bezit hebben, nu is Kolkman met zijn 18 jaar de jongste van het stel. De gemeenteraad komt in nieuwe samenstelling op dinsdag 26 april bijeen voor de eerste besluitvormende raadsvergadering.

Foto: Gemeente Rheden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.