KNVB Voetbalfestival in Rheden

0222925_knvb.jpeg
.

KNVB Voetbalfestival in Rheden

RHEDEN – Woensdag 2 maart, in de voorjaarsvakantie, heeft sc Rheden in samenwerking met de KNVB en Incluzio Jeugdwerk en een aantal vrijwilligers een leuke dag gehouden voor alle jeugd tussen 8 en 15 jaar. Mede door de Ik-Buurt-Mee-actie konden 50 kinderen gratis meedoen. Op deze dag werden er verschillende groepjes gemaakt die samen met een begeleider de 11 oefeningen afgingen. Zo gingen zij langs het gatendoek, een snelheidsmeter die meet hoe hard je schot was en een skill game, Na zes rondes was iedereen wel toe aan een pauze en konden de kinderen allemaal terecht in de kantine. Daar kregen ze wat te drinken en een lekker broodje knakworst om bij te komen van de inspanning. Na deze pauze waren de kinderen weer helemaal opgeladen en gingen ze door met de 5 andere rondes, gevolgd met een gezamenlijke afsluiting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.