Kerstcadeau van docenten Astrum

0221249_Astrum_edt.jpeg
.

GEM. RHEDEN – Vorig jaar december doneerden verschillende docenten van het Astrum College in Velp hun kerstpakket aan het goede doel. Dit bracht maar liefst 500 euro op. Met dit geld wordt tien jongeren uit de gemeente Rheden, die het financieel zwaar hebben, een hart onder de riem gestoken. Zij krijgen een Lokaal Rheden Cadeaukaart ter waarde van 50 euro. Dit kunnen zij besteden bij diverse lokale ondernemers. De tien jongeren worden geselecteerd met behulp van Faith bewindvoering en mentorschap, in samenwerking met de Gekke Bende van Ellende uit Dieren als ondersteunende partij.
Op de foto overhandigt Daniëlle Wittebol van de Gekke Bende van Ellende de cadeaukaarten aan Dianne Boone van Faith.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.