Jubilarissen bij Vrouwen van Nu

EERBEEK – De Vrouwen van Nu Eerbeek/Hall hebben onlangs maar liefst acht jubilarissen in het zonnetje gezet. De dames M. Klement en G. Nijenhuis zijn 25 jaar lid. T. Bosman en N. Wunderink zijn 40 jaar lid. T. Dengerink en A. Westerink zijn 55 jaar lid. En T. Peters is maar liefst 60 jaar bij de Vrouwen van Nu en benoemd tot erelid van de afdeling. R. van Raaij, niet op de foto, is ook 25 jaar lid.
Ook is tijdens deze avond afscheid genomen van de dames A. Hoetink en P. Hillebrink van Lief en Leed en bestuurslid Jopie Bunschoten (samen met de jubilarissen op de foto). Mevrouw Bunschoten heeft meer dan 10 jaar in het bestuur gezeten. Deze drie dames kregen een boeket en Jopie een bon om te gaan eten bij de Korenmolen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.