Jeugdleden RFC geslaagd

0224200_jet_en_nora__rfc.JPG
.

RHEDEN – Na het succesvol behalen van het theorie-examen afgelopen jaar mochten Jet, Nora en Aline, leerlingen van het Rhedens Fanfare Corps, op voor het praktijkexamen. Het examen bestond uit verschillende onderdelen: prima vista, voor- en naspelen, uit het hoofd spelen en improvisatie. Daarnaast werden etudes, voordrachtstukken en een duet met de docent ten gehore gebracht. Na wat stressvolle uren zijn uiteindelijk alle drie leerlingen met uitstekende cijfers geslaagd voor het A examen. Zij werden door de examinator gecomplimenteerd met hun goede voorbereiding. Voorzitter Anne Bruger zorgde voor morele ondersteuning en bedankt docenten Christiaan Koppers en Michael van den Broeck.
Saxofonist Julian Jurriens gaat op 2 april in het Veluwse Oldebroek op voor het theorie-examen A. Op de foto Jet en Nora.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.