Inloop bij jeu de boulesclub

0223105_Jeu_de_boules.jpg
.

Inloop bij jeu de boulesclub

EERBEEK – Jeu de boulesclub Bouls’Eerbeek houdt zondag 10 april een inloopmiddag op de baan voor het Tjark Riks Centrum. Iedereen is tussen 14.00 en 17.00 uur welkom om kennis te komen maken met de club en de sport. Ook wordt dan het startschot gegeven voor het nieuwe seizoen.
Wie belangstelling heeft in het jeu de boulen, is welkom een aantal keer mee te spelen om te kijken of de sport bevalt. Tijdens de speeltijden is er altijd wel een (bestuurs)lid aanwezig die nieuwelingen opvangt en op weg helpt. Ook zijn er boules te leen. Naast de trainingen gaat er een petanquecursus voor beginners van start.

www.jeudebouleseerbeek.nl
info@jeudebouleseerbeek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.