Harrison Dean in Muziekcafé

Harrison Dean in Muziekcafé

DOESBURG – Harrison Dean is een zingende verhalenverteller die zijn liedjes uit het leven heeft gegrepen. Samen met zijn band verzorgt hij op vrijdag 11 maart vanaf 20.00 uur een optreden tijdens het Muziekcafé bij Podium Doesburg. Vrolijke, verdrietige, rustige en stevige nummers wisselen elkaar af deze avond.
In het maandelijkse Muziekcafé in de foyer spelen (semi)professionals of amateurs op niveau. Bands en artiesten die optreden in de muziekcafés ontvangen geen gage, maar spelen volgens het principe ‘pay as you go away’. Voor bezoekers geldt: de entree is gratis, de drankjes niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.