Groot Brummens Dictee

0222079_Dictee.jpg

Groot Brummens Dictee

BRUMMEN – Op vrijdag 4 maart vindt de uitgestelde 21e editie van het Groot Brummens Dictee plaats in de bibliotheek van Brummen. Aanvang is
19.30 uur, inloop met koffie/ thee vanaf 19.00 uur. Er is een minimum van 15 en een maximum van 45 deelnemers. Dit jaar wordt het dictee weer geschreven door de leden van de Werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Brummen. Het thema is Vergeten Woorden. Deelnemers kunnen zich dit jaar alleen individueel inschrijven en dus niet als team. Er wordt een nieuwe werkwijze geprobeerd waarbij alleen de moeilijke woorden hoeven worden opgeschreven. De dictees worden vlak voor de korte pauze ingeleverd en elke deelnemer kijkt vervolgens het dictee van een anonieme ander na, terwijl de correcte schrijfwijze wordt toegelicht. Net als altijd worden alleen de winnaars bekend gemaakt. Inschrijven kan tot uiterlijk 2 maart via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Deelnemers moeten in de gemeente Brummen wonen of werken of sociaal sterk aan Brummen verbonden zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.