Gewonde door verkeersruzie

0225419_ongeval_angerlorb-han.JPG
.

ANGERLO – Woensdagavond 30 maart werden de hulpdiensten rond 21.30 uur opgeroepen voor een ongeval op de Ganzepoelweg/Eldrikseweg in Angerlo. Ter plaatse bleek er een auto te staan met minimale schade, maar een van de inzittenden was toch zodanig gewond dat hij afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Volgens zeggen was hij aangereden door een andere auto. Het bleek, voor zover bekend, te gaan om een soort verkeersruzie. Even later werd anderhalve kilometer verderop een BMW gevonden, waarvan de bestuurder was weggevlucht. De politie kwam met een speurhond ter plaatse om te zoeken naar de gevluchte persoon. De ware toedracht van het geheel wordt nog door de politie uitgezocht.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.