GBB grootste in Bronckhorst

0224098_stem.jpg
.

GBB grootste in Bronckhorst

GEM. BRONCKHORST – Gemeentebelangen Bronckhorst (GBB) is de grootste partij geworden bij de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Bronckhorst. De partij wist 8 zetels te bemachtigen, dat zijn er 2 meer dan bij de vorige verkiezingen. Dit betekent dat CDA niet langer de grootste is in Bronckhorst. CDA moest een zetel inleveren. GroenLinks verloor eveneens een zetel. Deze partij komt terug met 2 zetels in plaats van 3. De overige partijen behielden hetzelfde aantal zetels als na de verkiezingen van 2018. De opkomst in Bronckhorst was 59,95 procent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.