Feestelijke opening Dorpslokaal Concordia

0223433_foto_interieur_9_maart_2022.jpg
.

BRUMMEN – In het weekend van vrijdag 18 tot en met zondag 20 maart opent dorpslokaal Concordia in Brummen na een grondige verbouwing zijn deuren. De nieuwe eigenaren willen er alles aan doen om van het legendarische horecabedrijf een centrale ontmoetingsplek te maken voor de inwoners van Brummen. Het wordt daarmee een echt dorpslokaal met ruimte voor verenigingen, evenementen en een grand café.

Op vrijdagavond 18 maart is iedereen vanaf 19.00 uur van harte welkom om de officiële openingshandeling van burgemeester van Hedel bij te wonen. Daarna kan men, onder het genot van een drankje en een hapje, met eigen ogen zien en ervaren wat de metamorfose heeft opgeleverd.
Op zaterdag 19 maart wordt er met een muzikale dag invulling gegeven aan het thema evenementen. Het grand café is open vanaf 11.00 uur. In de middag zijn er twee live-optredens van Brummense muzikanten. Vanaf 14.30 zal zanger/gitarist Han Lebbink optreden en om 16.00 uur is het de beurt aan de rockformatie Break Sound Hurricane. Op zondag is het grand café ook weer geopend vanaf 11.00 uur.
Tenslotte wordt op zondagmiddag 20 maart de ruimte geboden aan het Brummense muzikale verenigingsleven met een open podium. Vanaf 13.00 uur treden Vrouwenkoor Ludiek, Shanty koor de IJsselboei, Accordeonvereniging Amady, Brummens Mannenkoor, Mannenkoor Hardkoor, vrouwenkoor Schic & Shanti en de afsluiter van de middag is De Pretband.

www.dorpslokaalconcordia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.