Balletjes slaan op Doesburgse basisscholen

0222234_tennis.jpg
.

Balletjes slaan op Doesburgse basisscholen

DOESBURG – Het begon met een klein idee van de Tennis + Padel Doesburg en het rolde uit tot een ware tennismaand. Een samenwerking van Tennis + Padel Doesburg, Doesburg Beweegt en Tenniskids@school van de KNLTB.
Na de voorjaarsvakantie gaan de kinderen van groep 3, 4, 5 en 6 deelnemen aan de tennismaand. Een maand waarin de ballen op de scholen flink heen en weer worden geslagen. Twee weken lang geven vrijwilligers van Tennis + Padel Doesburg tijdens de gym tennislessen geven aan de kinderen. Als klapper volgen de kinderen de derde les op het echte veld van Tennis + Padel Doesburg. Hier zal een professionele trainer de kinderen de laatste kneepjes van deze topsport aanleren.
Na deze intensieve maand is het ook tijd voor een feestje. Op 8 april wordt er op de club van Tennis + Padel Doesburg een toernooitje gehouden met spelletjes en partijtjes. Een tennisfeest waarvoor alle kinderen die de clinics hebben gevolgd zijn uitgenodigd. De kinderen zullen de uitnodiging tijdens de laatste les op de club ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.