Activiteiten in de Pancratiuskerk

0223955_oikomene_logojpg8745.jpg
.

Activiteiten in de Pancratiuskerk

BRUMMEN – Zaterdag 2 april en zondag 3 april bruist het van activiteiten in de Pancratiuskerk in Brummen met als thema fiere vlinders. Zaterdag 2 april is er Lentemarkt, waar leuke kleine hebbedingetjes te koop zijn, zoals lentebloemstukjes. Ook wordt er een loterij gehouden. Verder is er van 10.00 tot 15.00 uur een tentoonstelling getiteld ‘fiere vlinders’.
Zondag 3 april is er om 10.00 uur een dienst in de Pancratiuskerk. Voorganger is Ds. J. Ek en het thema is ‘Hoe een mens zich ontpopt tot een nieuw leven’. Vanaf 13.00 uur gaat er een fietstocht van start bij de kerk. In de kerk is er van 14.00 tot 17.00 uur het vervolg van de tentoonstelling. Zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is er aan de D.A. van Vuurenstraat 10 een bijeenkomst met woord en beeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.