Zutphensestraat afgesloten wegens wateroverlast

0221728_Wateroverlast_2.jpg
.

VELP – De Zutphensestraatweg (N785) bij Velp, tussen Rheden en Velp, is maandagochtend urenlang afgesloten geweest vanwege hevige wateroverlast. De brandweer werd rond 09.15 uur opgeroepen omdat het fietspad en het weggedeelte voor de auto’s onder water stond. De brandweer heeft met dompelpompen het water vanuit de ene kant van de weg, naar de andere kant van de weg in een weiland weggepompt. De weg zat daardoor urenlang dicht vanwege de veiligheid. Rond 12.15 uur kon het verkeer weer gebruikmaken van de weg.

Foto: Roland Heitink / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.