Zilvermuseum Doesburg in de schijnwerpers

0219732_Zilvermuseum_Doesburg_1-_foto_Artcrafx.jpg
.

Zilvermuseum Doesburg in de schijnwerpers

DOESBURG – Op 24 september 2021 opende Mr. Pieter Van Vollenhoven Zilvermuseum Doesburg. Door de beperkingen in coronatijd zijn de start en de activiteiten van Zilvermuseum Doesburg onderbelicht gebleven. In 2022 gaat het museum daar wat aan doen, onder andere met een pr-campagne via de nieuwe Facebookpagina en een nieuwsbrief.
Dit nieuwe Doesburgse museum heeft een internationale collectie zilveren mosterdpotjes, cruet sets en bijbehorende objecten, onder andere in Victoriaanse stijl en in Jugendstil. De collectie vertegenwoordigt de periode tussen 1700 en 1920 en hoort bij Doesburg, de oude Hanze- en Vestingstad die velen vooral kennen als Mosterdstad. Meer informatie is te vinden op www.zilvermuseumdoesburg.nl of www.facebook.com/zilvermuseumdoesburg.

Foto: Artcrafx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.