Voorjaarsconcert Eendracht Eerbeek

0222023_Eendracht_Eerbeek.jpg
.

Voorjaarsconcert Eendracht Eerbeek

EERBEEK – Muziekvereniging Eendracht geeft zaterdag 5 maart haar jaarlijkse voorjaarsconcert in de Bhoele in Eerbeek. De musici van het fanfareorkest, het jeugdorkest en het Eendracht Ensemble zullen een mooi programma laten horen. Er zijn bijdrages van solisten, diverse muziekstijlen en een professionele presentatie door speaker Amber Hes. De orkesten van Eendracht staan onder leiding van Jaap Musschenga, Linda Blom en Patrick de Heus. Voor Jaap Musschenga is het zijn laatste concert met Eendracht. Na zeven jaar gaat hij Eerbeek verlaten. Voor Linda Blom is het juist haar eerste concert als muzikaal leider van de jeugd van Eendracht. Zij volgde in 2021 Suzan Lutke op.
Het concert begint om 20.00 uur, de zaal opent om 19.30 uur. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.