Verreiker belandt in kanaal, bestuurder overlijdt

0221375_Verrijker_te_water.jpg
.

HALL – Op de Apeldoornseweg langs het kanaal, tussen Eerbeeksebrug en de Hallseweg in Hall bij Brummen is woensdag rond het avonduur een verreiker te water geraakt. De bestuurder, een 24-jarige man uit Amersfoort, heeft het ongeval niet overleefd.
Rond 17.55 spoedden brandweer en ambulance zich met spoed naar de locatie. De verreiker met aanhanger lagen in het water, deels op de kop. Ook de traumahelikopter is opgeroepen om eventueel hulp te bieden. Pas laat op de avond is het gelukt het voertuig op de weg te hijsen, met daarin de overleden bestuurder.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.