Toch groots carnaval met De Neutenkrakers in Klarenbeek

0221657_08Foto_Neutenkrakers.jpg
.

KLARENBEEK – Met spanning wachtte het bestuur van de Carnavalsvereniging De Neutenkrakers uit Klarenbeek vorige week op de bekendmakingen tijdens de persconferentie. Gejuich steeg op toen bleek dat er toch in 2022 carnaval gevierd kan worden. Meteen werden er plannen gemaakt. Voor een optocht was de tijd te kort, maar wel een paar daverende feesten in De Klarenbeek waren mogelijk. Op zaterdag 26 februari en zondag 27 februari barst het Neutenkrakersfeest weer los in het Neutendarp.
Na snel wat regelen, is besloten op zaterdagmiddag een carnavalsmiddag te houden. Aan de invulling van deze middag wordt nog volop gewerkt. Het feest begint deze middag om 15.00 uur en gaat door tot 19.00 uur. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.
Zaterdagavond is er een mega-carnavalsparty. Er staan optredens gepland van Magnus, 2nd Bass en DR Rudel. Het feest begin om 21.00 uur.
Voor zondagavond staat er een Crazy Sunday op het programma. Het belooft weer een knotsgekke afsluiter te worden van het Klarenbeekse carnavalsweekend. Medewerking verlenen DJ Magnus en Barry Fest. Crazy Sunday begint om 20.00 uur.
De animo om feest te vieren, was meteen al zo groot dat voor zowel mega-carnavalsparty als Crazy Sunday alle kaarten al snel waren uitverkocht. Kaarten voor zaterdagmiddag zijn verkrijgbaar bij de ticketshop van de Neutenkrakers. Kosten 5 euro.

www.cvdeneutenkrakers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.