Tientallen autobanden gedumpt bij Kasteel Biljoen

0222240_autobanden.JPG
.

VELP – Vrijdagavond 25 februari zijn er op landgoed Biljoen in Velp, ter hoogte van het kasteel, autobanden gedumpt. Rond 22.00 uur werden er tientallen gebruikte autobanden gedumpt. De politie gaf aan dat dit een economisch delict is, waarbij de boetes hoog oplopen. Er wordt onderzoek gedaan naar wie er verantwoordelijk is voor de dumping. “Nu draait de maatschappij weer op voor het afvoeren. Als de dader gevonden wordt, zullen deze kosten teruggevorderd worden”, aldus de politie. Voor het onderzoek gebruikt de politie onder andere aanwezige camerabeelden. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie, eventueel ook anoniem via tel. 0800-7000.

Foto: Sarina Scheper/Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.