Storm Eunice zorgt voor schade in Doesburg

0221653_DvB202202191454.jpg
.

DOESBURG – Het onstuimige weer en meerdere stormen hebben ook in Doesburg voor schade gezorgd. Meerdere bomen gingen tegen de grond en er ontstond schade aan gebouwen. Tijdens storm Eunice vrijdag 18 februari viel aan de Koppelweg een boom op een geparkeerde auto. De Kraakselaan werd tijdeliijk afgesloten vanwege schade aan een gebouw. Aan de Seringelaan sneuvelde een grote berk, die op een hekwerk en de gevel van een school terechtkwam. De schade aan de school bleek achteraf mee te vallen. De brandweer van Doesburg moest zelfs uitrukken naar hun eigen kazerne aan de Halve Maanweg. De brandweerlieden moesten een aantal dakpannen vervangen om lekkage te voorkomen.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Meer foto's

.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.