Sport- of cultuurpassie via nieuw platform

0221617_sport.jpg
.

Sport- of cultuurpassie via nieuw platform

GEM.RHEDEN – Inwoners van Velp, Dieren, Rheden en Rozendaal kunnen hun sportieve of culturele passie vinden via het nieuwe platform Ontdek. Op www.rhedenontdekt.nl presenteren lokale sport- en cultuurclubs het hele jaar door leuke activiteiten en events, waar inwoners flexibel en zonder lidmaatschap aan kunnen deelnemen. Ontdekt is er voor 0 tot 100 jaar: van de jongste jeugd tot en met senioren.
Het platform is een vervolg op Sjors Sportief/Creatief, de succesformule die al jaren in de gemeente Rheden & Rozendaal loopt, waarbij alle basisschoolleerlingen verschillende sportieve of creatieve activiteiten kunnen uitproberen. In de voorjaarsvakantie maakt Ontdek een vliegende start. Er worden dan extra activiteiten gehouden waaraan deelgenomen kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.