Politieke partijen gaan verkiezingsstrijd aan

0221184_Verkiezingen_Brummen.jpg

GEM. BRUMMEN – Vertegenwoordigers van de Brummense politieke partijen kwamen zaterdag 12 februari bijeen voor een officiële aftrap van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Samen met burgemeester Alex van Hedel en raadsgriffier Diede Balduk kwamen zij naar de hal van WerkFit in Eerbeek om borden te beplakken met de verschillende verkiezingsposters. Dat ging natuurlijk in goede harmonie, van echte strijd was geen sprake. De borden zijn op twaalf plaatsen in de gemeente te zien.

Op woensdag 16 maart – en daarbij ook al op maandag 14 en dinsdag 15 maart – wordt in alle Nederlandse gemeenten een nieuwe volksvertegenwoordiging gekozen. In de gemeente Brummen doen dit jaar mee: Lokaal Belang, GroenLinks, VVD, CDA, PvdA en D66. Op 16 maart zal blijken hoe de 19 zetels van de Brummense gemeenteraad onder deze partijen worden verdeeld.

De gemeente Brummen heeft op www.brummen.nl/verkiezingen een aparte verkiezingssite ingericht, waarop alle informatie over de gemeenteraadsverkiezingen te vinden is.
Ook Regiobode besteedt natuurlijk uitgebreid aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen. De komende vijf weken laten de partijen op speciale verkiezingspagina’s zien waar zij voor staan.

Foto: Gemeente Brummen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.