Open dag Van Hall Larenstein

0220683_VanHallLarensteinopendag.jpg

Open dag Van Hall Larenstein

VELP – Hogeschool van Hall Larenstein in Velp houdt zaterdag 12 februari open dag. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn jongeren die op zoek zijn naar een vervolgstudie welkom. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan via www.hvhl.nl. Studiekiezers kunnen het gebouw, de faciliteiten en het landgoed ontdekken. De labs en praktijkruimten zijn open en er zijn verschillende wandelingen over Landgoed Larenstein. Studenten en docenten leiden bezoekers rond over het landgoed waar ook veel lesgegeven wordt, en vertellen erover vanuit hun eigen passie en expertise, zoals planten, water, ecologie of cultuurhistorie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.