Op pad met de Nachtwachter

0220826_Nachtwachter_NM.jpg
.

Op pad met de Nachtwachter

RHEDEN – De Nachtwachter van Oerrr begeleidt zaterdag 19 februari van 19.30 tot 21.30 uur een wandeltocht door Nationaal Park Veluwezoom. Zij neemt een potje nachtsel en een flesje nachtwater mee en zorgt ervoor dat de dagmensen worden ingewijd in de geheimen van de nacht. Zaklampen zijn daarbij uit den boze. Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en één begeleider per kind of groepje kinderen. De start is vanaf het bezoekerscentrum in Rheden. Een kaartje kopen kan via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.